Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort

Siem Reap, Cambodja

Luxury room

Luxury room

Angkor Wat

Paradijselijke setting in Cambodja

Wie kent ‘m niet: de klassieke Tomb Raider-scene met Angelina Jolie, opgenomen in het tempelcomplex van Angkor Wat, Cambodja. Bomen overwoekeren de eeuwenoude, religieuze erfenis van het Khmerrijk. Een bezoek aan deze tempelrijke 'heilige stad' (de letterlijke betekenis van Angkor Wat) is betoverend en kost door de oppervlakte van 126 hectare behoorlijk wat tijd. Tijd die het waard is om te nemen, want naast het bijzondere Angkor Wat is ook Siem Reap – de tweede stad van Cambodja – zeer de moeite waard om te ontdekken. Hoe kun je dat beter dan vanuit een paradijselijk hotel, op slechts 10 minuten van het tempelcomplex en vlak bij het levendige centrum? Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort is een hemels heiligdom, omgeven door prachtig groene landschapstuinen, een romantisch meer met waterlelies en wandelbruggen, een enorm zwembad en een golfbaan.

De kamers zijn in koloniale sfeer ingericht, bestaande uit een mix van Franse moderne meubelen in combinatie met uitgesneden houtwerk en Cambodjaanse details. Je overnacht in een groots bed opgemaakt met zacht, wit beddengoed en wandelt in je badjas over de krakende houten vloer, om vanaf het balkon uit te kijken op de wuivende palmbomen en vele bloemen in de tuin. Een paradijselijk verblijf. Vanuit het hotel kun je ook dagtrips boeken naar Angkor Wat of een tuktuk bestellen voor een ritje naar het centrum, waar je over avondmarkten kunt struinen, cocktails drinkt in de Pub Street of proeft van de lokale keuken.

Can't commit to booking right now?

Hold a date for only £25 while you decide.

  • Pay £25 to hold a date until the end of the sale.
  • If you choose to buy it, the money will go towards your purchase, if not, the cash will be credited to your Secret Escapes account.

Important: Please note, this is not a deposit, complete or guaranteed booking; holding the date simply prevents other members from swooping in and booking your preferred date while you're still having a think about it. Secret Escapes will not be liable for expenses incurred should that date not be available to book and a hold is cancelled.

For more details, please see our FAQ page.