Ned i gear ved Lübeck Bugt

a-ja Resort Groemitz, Grömitz, Tyskland

Comfort Kingsize-værelse

Comfort Kingsize-værelse

Moderne wellnesshotel ved stranden i Grömitz ved Lübeck Bugt, inklusive halvpension, adgang til spa på afrejsedagen m.m.

Det topmoderne spahotel a-ja Resort Grömitz ligger to minutter fra stranden i Lübeck Bugt i hjertet af badebyen Grömitz samt i køreafstand fra den danske grænse. Ud over at gå lange, afslappede ture langs den smukke kystlinje kan hele familien more sig med vandsport i vandlandet Grömitzer Welle.

Får du lyst til at udforske lokalområdet, er naturmuseet i Cismar et besøg værd, men du kan også med fordel besøge den charmerende badeby Kellenhusen, der har en af de længste moler i Tyskland. Lübeck og dens mange flotte gotiske bygninger finder du 45 minutters kørsel fra hotellet, og nærområdet vrimler i det hele taget med skønne naturområder.

Om aftenen kan du nyde en skøn middagsbuffet i PIAZZA Sky, som holder temaevents hver aften med nye retter – alt imens udsigt over Grömitz overmander én.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser