Lev yachtlivet i London

Sunborn London, London, Storbritannien

Yacht Executive-værelse

Bo på funklende superyacht i Londons Canary Wharf, inklusive engelsk morgenmad og mulighed halvpension

Den strømlinede superyacht Sunborn London ligger ved Royal Victoria Dock i den engelske hovedstad. Canary Wharf består hovedsageligt af skinnende højhuse, der tilhører internationale banker og globale virksomheder, og er et passende tilhørssted for dette luksuriøse, flydende hotel, der hurtigt er på vej op ad TripAdvisors liste over lækre hoteller i London.

Skibets 135 luksuriøse værelser ligger spredt på den 108 meter lange yacht og har en fantastisk udsigt over floden eller kajen fra værelsets balkon eller terrasse. I spaen, Symphony Therapy Rooms, kan du få renset krop og sjæl efter en dag med masser af sightseeing, og Lands End Restaurants store udvalg af kreative gourmetretter vil få dig til at overveje at blive på yachten under hele dit ophold.

Der bliver altid brugt millioner på at producere Sunborns superyachts, og du kan forvente førsteklasses arkitektur og gæstfrihed på Londons mest spændende hoteladresse til dato.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser