Hipt og farverigt designhotel

Pentahotel Prague, Prag, Tjekkiet

Penta Standard-værelse

Hipt hotel i Prags hjerte designet af italieneren Matteo Thun, inklusive morgenmad

Pentahotel Prague giver dig mulighed for at bo på et hipt, nyt hotel i centrum af den altid levende tjekkiske hovedstad. Hotellet oser af en ung, frisk stil, og værelserne er da også designet af den anerkendte, italienske arkitekt og designer Matteo Thun.

Hotellet er et godt udgangspunkt at udforske Prags mange seværdigheder fra – med en beliggenhed kun to kilometer fra den gamle bydel, Staré Město. Det er ikke så underligt, at hotellet er blevet belønnet med TripAdvisors Udmærkelsescertifikat.

Efter at have fået en nærende morgenmad på hotellet kan du hoppe på en sporvogn og begynde udforskningen af byen. Prags sporvognsnet dækker hele byen og er en fantastisk måde at blande dig med de lokale og samtidig se byens mange attraktioner. Smag på nogle af Prags bedste øl i U Medvidku Beer Hall, eller betragt det berømte astronomiske ur, der har tiltrukket tilskuere siden 1490. Gå over Karlsbroen med de 16 buer og 30 barokstatuer, eller lær om byens historie på Kommunisme-museet.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser