Østen kaller

Asia er en verden for seg selv som bugner av frodig natur, storslåtte storbyer og fascinerende historie og kultur. Med så mye å oppleve hvor enn du drar, kan det være vanskelig å vite akkurat hvor du bør tilbringe din neste ferie. Vi har samlet noen av østens perler, slik at du kan la deg inspirere og hvem vet – kanskje finner du din neste drømmereise i prosessen.

Thailand er et relativt kjent reisemål for mange og ferieøya Phuket er en klassiker blant livsnytere. The Naka Island A Luxury Collection Resort & Spa byr på uanstrengt luksus i flott natur. Her kan du slappe av i spaet eller med en drink i eget basseng, er du av den aktive typen kan du låne sykkel og utforske øya på den måten. Skulle du gå tom for ferielektyre har hotellet også et eget bibliotek, så her kan du virkelig ta en velfortjent flukt fra hverdagen. 

Bilde: Tropical One Bedroom Pool-villa ved The Naka Island A Luxury Collection Resort & Spa, Phuket, Thailand

One night in Bangkok

Er det storby, teknologi og gatemat du er ute etter kan du med glede reise til den urbane jungelen Bangkok. Byen er viden kjent for sitt yrende gateliv og kulturelle landemerker. Grand Palace og buddhisttemplene Wat Arun og Wat Pho står i sterk kontrast til backpacker-paradiset Khaosan Road og nattelivet i Patpong. Det blir garantert ikke en kjedelig affære! Hvis du trenger et sted hvor du kan koble av etter aller inntrykkene kan vi anbefale luksuriøse Banyan Tree Bangkok her kan du nyte et deilig bad på rommet ditt mens du skuer utover den neonbelyste byen. 

Bilde: Suite med ett rom, Banyan Tree Bangkok, Thailand
Bilde: Nyt en middag med utsikt ved Banyan Tree Bangkok. 

Krabi – en ny favoritt

på sørlige Thailands vestkyst, er Krabi en provins preget av flotte kalkstensklipper, tette mangroveskoger og omringet av mer enn hundre paradisøyer. Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort ligger like ved stranden i Krabi. Her har du den perfekte beliggenhet for avslapning og strandliv, men minst like mye for deg som er ute etter en aktiv ferie – med golf, dykking og spesielt klatring, samt et mangfold av andre strand- og vannaktivteter. I Krabi kan du blant annet besøke det lokale markedet, handle suvenirer og besøke buddhist-tempelet Wat Kaew Ko Wararam.

Bilde: Sofitel Krabi Phokeethra Golf and Spa Resort, Krabi, Thailand

Bilde: Sofitel Krabi Phokeethra Golf and Spa Resort, Krabi, Thailand

Pomp og prakt i Dubai

Dubai er et sted som oser luksus. Blant de fremste severdighetene du finner her er verdens høyeste bygning og høyeste fontene på the Burj Khalifa, det fantastisk overdådige byggverket Burj al Arab, og de vakre soukene og moskeene i gamlebyen. Du kan spille golf på the Emirates Golf Club, teste ut vannparken på Palm Jumeirah, eller rett og slett bare slappe av på the Oceana Beach Club ved Movenpick Ibn Battuta Gate

Bilde: iStock Dubai
Bilde: Movenpick Ibn Battuta Gate, Dubai.

Magisk på Maldivene

Et perlekjede med over 1000 koralløyer, 99% vann og utallige melisstrender – selvfølgelig snakker vi om det jordiske paradiset på Maldivene. Du kan melde din ankomst med enten vannfly eller båt fra hovedstaden Malé og få en fantastisk utsikt på kjøpet. 

Maldivene er velsignet med et varmt og solfylt klima hele året, men det kan være en god idé å sjekke gjennomsnittstemperaturene hvis du vil være helt sikker på godt vær. Været avhenger også av hvilken atoll du besøker, men som hovedregel går høysesongen fra desember til mars. Lavsesongen fra mai til oktober har mer ustabilt vær med litt kraftig nedbør. 

Vi kan anbefale uimotståelige Reethi Beach Resort. Resortet har en vakker beliggenhet på øya Fonimagoodhoo på den nordøstlige Baa-atollen i Maldivene. Den tropiske øya er bare 600 x 200 meter stor og omgis av den vakre blå lagunen, perfekt for dykking!

Bo i en villa på stranden eller i vannkanten – bedre utsikt skal du lete lenge etter. 

Bilde: Stranden ved Reethi beach resort

Bilde: Water-villa ved Reethi Beach Resort

Vidunderlige Vietnam           

Et land med en rik kulturarv og sterk moderne historie, man vet nesten ikke hvor man skal begynne reisen. Hvorfor ikke ta turen til vakre Hội An? Bli kjent med den vietnamesiske kulturen i den sjarmerende UNESCO-byen. Det er nesten som å dra tilbake i tid når du besøker Hội Ans gamleby som er gjennomskåret med kanaler. Den tidligere havnebyens smeltepotthistorie gjenspeiles i dens arkitektur, en blanding av epoker og stiler fra kinesiske butikkhus i tre til fargerike franske kolonibygninger, utsmykkede vietnamesiske rørhus og den ikoniske japanske overbygde broen med sin pagode. På flotte Almanity Hoi An Resort & Spa, har du en perfekt base for å utforske byen. 

Bilde: Almanity Hoi An Resort & Spa
Bilde: iStock Hoi An

For mer reiseinspirasjon, til Asia eller andre steder – ta en titt på hjemmesiden vår og snapp opp en unik ferie med opptil 70% rabatt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*