Asiatiske hoteller til alle rejsetyper

Asien byder på farverige lande, gæstfrie befolkninger, skønne strande og storbyer, der får vores egne danske byer til at blegne. Uanset om du er en livsnyder, et storbymenneske eller bare foretrækker et godt eventyr – finder du sikkert et hotel eller en pakkerejse, der passer lige til dig hos Secret Escapes.

Billede: Ocean View Pool-villa på Amatara Wellness Resort

Til livsnyderen

Til dig som foretrækker at tilbringe en ferie på langs og bare nyde livet! Den thailandske ferieø Phuket har længe været blandt en af danskernes foretrukne destinationer, når der skal presses sol ind i grå vinterdage. På Amatara Wellness Resort kommer du til at bo lige ved stranden, men er du ikke så meget til sand mellem tæerne, kan du ”nøjes” med hotellets smukke infinity-pool. Eller du kan opgradere til en Ocean View Pool-villa – så bliver det ikke meget bedre. Du kan se tilbuddet her

Billede: Sol Beach House Phu Quoc

Familieeventyret

Asien er ikke kun et oplagt rejsemål for livsnydere. Denne verdensdel huser også flere store kulturelle oplevelser, som er spændende for både store og små og dem midt imellem. Med denne pakkerejse kommer du til at opleve både Ho Chi Minh City – den største by i Vietnam – og den smukke vietnamesiske ø Phu Quoc, som er den største af de vietnamesiske øer og beliggende i Thailandbugten. Se nærmere på pakkerejsen her

Billede: Cambodja

Til eventyreren

Er Vietnam og Cambodja på din bucketlist for 2019? Så har du her chancen for at finde din indre eventyrer frem og tage på et 13-nætters eventyr. Du kommer blandt andet til at opleve den berømte ruinby Angkor i Cambodja, den vietnamesiske hovedstad Hanoi, et krydstogt ved Ha Long-bugten og den vietnamesiske østkyst. Fly, hoteller, transfer og andre goder er inkluderet i pakken. Dit eventyr starter lige her

Billede: Sunrise Premium Resort

Til strandløven

Vietnam byder på smukke strande og en af dem er Cua Dai, som ligger ikke langt fra byen Hoi An. Her skal du finde dine bedste strandløve-evner frem, for du tjekker ind på det femstjernede hotel, Sunrise Premium Resort, der ligger lige ud til Det Sydkinesiske Hav. Som hotellets navn antyder, kan du her opleve nogle smukke solopgange, som du blandt andet kan betragte fra dit Ocean View Deluxe-værelse. Book tilbuddet her

Billede: Veranda Resort and Spa Hua Hin – Cha Am – MGallery by Sofitel

Til romantikeren

Tag din udkårne i hånden og rejs til et fredeligt område mellem de thailandske turistbyer Cha-Am og Hua Hin. Her finder du det moderne resort Veranda Resort and Spa Hua Hin – Cha Am – MGallery by Sofitel, der ligger lige ned til stranden. I kan veksle mellem dage ved stranden og poolen eller nyde lidt alene tid i den private jacuzzi på værelsets veranda. Når der skal lidt mere fart over feltet, kan I besøge turistbyerne Cha-Am og Hua Hin. Se nærmere på værelset med privat jacuzzi her

Billede: Bangkok

Til storbymennesket

Nogen vil have fred og ro, mens andre er til farverige nattemarkeder og støj – i Bangkok finder du ikke meget ro, men til gengæld er der neonlys for alle pengene. På boutiquehotellet Maduzi Hotel får du en stilfuld oase i det velhavende Sukhumvit-distrikt. Her tjekker du ind på et Maduzi Deluxe-værelse, hvor du kan fordøje dagens indtryk i infinity-badekarret. Du kan booke dit Bangkok-ophold her

Er du klar til et asiatisk eventyr eller er det en anden verdensdel, som kalder? Du finder de sidste nye hoteller og pakkerejser på Secret Escapes.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*