New Yorks bedste lunch spots

Med de uendelige muligheder i New York kan vi godt forstå, hvis det kan være svært at vælge mellem de mange restauranter og caféer, når det er tid til frokost i New York. Derfor har vi samlet en liste med spisesteder, som er gode til frokost i New York. Byen bugner af spisesteder, vi synes er helt fantastiske, og hvor du kan få stillet sulten til morgenmad, frokost og middag – og måltiderne indimellem, så du ikke går kold på dit eventyr i New York.

New York

Istock: New York City

Crif dogs

Med alle de seværdigheder byen har at byde på, er det smart at kunne snuppe en hurtigt on-the-go frokost i New York. Crif Dogs serverer hotdogs med ultra sprøde pølser, unik topping og gyldent brød. Crif Dogs’ nyeste medlem af familien er deres mobile hotdogstand, så måske du er heldig at møde dem på vejen, mens du udforsker Manhattens gader.

By Suzette

Midt i den amerikanske, travle hverdag finder du en udsøgt lille bid af Frankrig. Her serveres crêpes i massevis – både dessertslagsen, og dem man godt må starte et måltid med. By Suzette er populært blandt både lokale og besøgende og er at finde hele tre steder i byen, så der skulle være rig mulighed for at gøre et pitstop i pandekagehuset.

The Spotted Pig

Besøg New Yorks celebre walk-in-restaurant, hvor det ikke er muligt at bestille bord. Køkkenet serverer en blanding af det britiske og italienske køkken med alt fra sirlige sandwiches, lovpriste burgere, saltede østers og søde desserter. Nyd frokosten i Lower Manhatten, hvor The Spotted Pig ligger ud mod Hudson River, som fører direkte ud til Frihedsgudinden.

Pongsri Thai Restaurant

Pongsri startede i det velkendte Chinatown, men har siden hen åbnet flere restauranter i Manhatten-området. Restauranten har formået er skabe et fantastisk ry og servicerer både filmstjerner, ambassadører, den almene amerikaner og ikke mindst besøgende turister. Du får alt fra det udsøgte thaikøkken, blandt andet nudler, fisk, ris og friske grøntsager, når Pongsri svinger køkkenknivene og sætter thaimaden på verdens menukort.

Katz’s Delicatessen

Vi har sagt det før og siger det gerne igen. Den legendariske Katz’s Delicatessen er og bliver stedet, hvor New Yorks bedste sandwhiches bliver serveret – et oplagt valg til frokost i New York. Her bliver svaret ”I’ll have what she’s having” lavet om til ”I’ll have what they’re having”, når kødelskere vælter ind for at få en bid af pastramien. Katz’s befinder sig i East Village, også kendt som East Broadway, hvor du vil opleve et væld af forskellige kulturer, som alle forsøger at sætte deres præg på området.

Bubby’s

Bubby’s startede oprindeligt ud med de populære amerikanske pies, men er siden hen gået hen til et større udvalg af udsøgte retter. Med enkle og friske råvarer forsvarer Bubby’s det amerikanske køkken og traditioner. Amerikansk mad er meget mere end blot pies, burgere og pommes frites; det er kinesisk og mexikansk samt en god skefuld af europæiske delikatesser. Du kommer nok til at skulle slå mave bagefter, og hvilken bedre måde end med en dejlig gåtur? Bubby’s er omgivet af små parker med få minutters gang derfra.

Mangler du et sted at bo i New York?

Føler du dig fristet til at prøve en af disse specialiteter til frokost i New York? Her finder du en liste over vores aktuelle tilbud.

Du kan også gå på opdagelse i en af vores andre guides som blandt andet kan tage dig på en velsmagende rejse i Italien eller til Londons livlige pubkultur. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*