Hotellomtale: Clarion Hotel & Congress Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim ligger på Brattøra helt nede ved Trondheimsfjorden og byr på nydelig frokost og lunsj, eksemplarisk service og byens eneste skybar. Vi sjekket inn for å sjekke ut Trondheimshotellet det snakkes så mye om.

Clarion loves you.

Vi lar oss sjarmere av velkomsten, og den glade resepsjonisten gjør den raske innsjekken til en god opplevelse. Etter å ha beundret arkitekturen i lobbyen en stund er vi snart oppe på Superior-rommet, som må sies å ha alt vi skulle trenge for et opphold hjemmefra. Med en herlig dobbeltseng, privat bad, skrivebord, TV rett foran sengen og en sjeselong hvor du kan slappe av og nyte utsikten over Trondheimsfjorden ligger alt tilrette for et godt opphold. Men vi har ingen tid å miste – vi vil sjekke ut skybaren!

Astrum Skybar på hotellets takterrasse er perfekt for trønderske solskinnsdager.

En etasje opp ligger nemlig Trondheims eneste skybar med en fantastisk utsikt over Trondheim og fjorden. Her kan du prøve ut lokal øl fra Austmann med Bymarka, Munkholmen, Tyholttårnet og Nidarosdomen som selskap. Hvis skyene blir mørke eller det blir for kjølig, kan du alltid trekke innendørs, hvor de elegante omgivelsene likevel sørger for god stemning – de store vinduene gjør at du får mye av utsikten også.

Etter en bedre burgermiddag setter vi oss i loungeområdet før vi finner ut at en midnattstur i Trondheims gater er en god idé. I løpet av kort tid er vi på Solsiden, hvor studentene sitter og feirer at eksamensperioden er over – og plutselig har vi gått opp til Festningen, hvor utsikten over Trondheim forsikrer oss om at byen virkelig er besøket verdig. Vi går tilbake til hotellet via sjarmerende Bakklandet, og trekker oss tilbake til hotellrommet.

Superior-dobbeltrommene på Clarion Trondheim er store, komfortable og byr gjerne på en god utsikt. Den perfekte basen for et Trondheims-opphold.

Det hyggelige personalet har både frokost- og lunsjbuffet, som gjerne også trekker folk som ikke overnatter ved hotellet. Kokkene løser «Meatfree Monday»-lunsjen på en kreativ og flott måte, og byr på et bredt utvalg av kjøttfrie lunsjretter. Lunsjen dekker også søtsuget – for de som måtte ha det – for de har et helt bord fylt av søtsaker. Vi forlater hotellet uthvilte, mette og fornøyde – og setter snuten mot Trondheim sentrum, hvor mer kaffe skal inntas og byen skal utforskes.

Clarion byr på et bredt utvalg frokostprodukter og lunsjretter.

Vi har med jevne mellomrom tilbud på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Bli medlem i Secret Escapes for å finne ut neste gang vi tilbyr gode rabatter på hotellet og få opptil 70% rabatt på andre hoteller over hele verden.

Klikk her.

*

8 Nidelven

Trondheim er nydelig 24 timer i døgnet.

Har du noen gode Trondheimstips? Kaféer, attraksjoner eller et lokaltips? Kommentér gjerne – vi skal tilbake.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*