Ukens hotell: Radisson Blu 1835 Hotel, Cannes

Siden A-listerne fra Hollywood & beyond har booket det som finnes av hotellrom i vakre Cannes de neste ukene, kan vi bare drømme om å vandre ned gatene og mengde oss med det celebre selskapet. Når filmfestivalen derimot tar slutt, er muligheten plutselig der. Og vi velger oss Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso!

Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso

Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso

Takket være filmfestivalen trekker alle de store navnene innen film til Cannes, og byen er blitt synonymt med glamour og høy standard. Du møtes kanskje ikke av noen rød løper når du besøker Cannes utenfor festivalsesongen, men man kan alltids late som. For på samme måte som at veien blir til mens man går, ligger alltid den imaginære røde løperen foran deg der du vandrer av gårde i Cannes.

Første stopp etter flyplassen er Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso, et femstjerners hotell ved den idylliske havnen. Fra du setter fot i den elegante lobbyen tar det neppe lang tid før du kjenner at takterrassen kaller, og du sitter der oppe og nipper til et glass vin eller to med den friske havnebrisen som selskap. Hvis ikke dette er filmstjerner og -skapere verdig, så vet ikke vi.

Radisson Blu 1835 Hotel

En drink ved dette bassenget ved solnedgang … Trenger vi si mer?

Den åpne takterrassen er del av restauranten Le 360°, hvor du kan bestille eksklusive retter og flotte franske viner. Hotellet har også en egen frokostrestaurant i første etasje, hvor det kvalitetsbevisste teamet gjør klart et buffetutvalg så bredt at det inkluderer alle våre frokostdrømmer. Franske baguetter, fersk frukt og nypresset appelsinjuice er bare noe av det som skal gi deg en god start på dagen.

Les Thermes Marins de Cannes

Les Thermes Marins de Cannes

Hotellets spa Les Thermes Marins de Cannes går over 2700 kvm og inneholder treningsfasiliteter, basseng, hammam, sauna og solarium såvel som totalt 46 behandlingsrom, hvor du kan nyte spabehandlinger av høy kvalitet. Ved bestilling tilbys også private yoga- og løpetimer. Her kan du ta livet helt med ro mens du planlegger resten av oppholdet ved den franske riviera.

Cannes

Cannes

På Radisson Blu 1834 Hotel & Thalasso møtes du av en service i verdensklasse, bekreftet av hotellets fem stjerner. En av hotellets største styrker er likevel beliggenheten. Utsikten fra hotellet er enestående – men med en slik sentral beliggenhet er du heller aldri langt unna de store opplevelsene, og hotellets ansatte kan gi deg tips og veibeskrivelser slik at du får mest mulig ut av oppholdet.

Designbevisste shoppere ankommer et eksklusivt shoppingparadis, med prestisjefulle merker som Chanel, Dior og YSL langs Boulevard de la Croisette, på den andre siden av havnen. Cannes har selvfølgelig også mye annet å by på, og de sjarmerende gatene og gatecaféene i den gamle delen av Cannes gjør at du kan få mye ut av å bare vandre rundt. Byen er også kjent for matmarkedene sine, som gjør det mulig å pakke piknikkurven og lage sitt eget lille mateventyr.

Radisson Blu 1835 Hotel

Radisson Blu 1835 Hotel

Få opptil 70% rabatt på hotellovernattinger ved å bli medlem i Secret Escapes. Les mer.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*